Programsponsor

Programmet Månedens Seerfoto gennemføres i samarbejde med Kontor Syd.

Præmien i konkurrencen Månedens Seerfoto består af gavekort til 100 stk. farvefotoprint i valgfrie formater op til 15×20 cm fra Kontor Syd, der har afdelinger i Haderslev, Padborg og Sønderborg. Vinderen får direkte besked – og får under kort filmoptagelse overrakt gavekort fra Kontor Syd samt diplom med vinderfotoet fra DKsyd.

Månedens Seerfoto – sådan gør du

Del dine oplevelser med DKsyd – samt med hele Sønderjylland og Sydslesvig

Har du skudt et godt foto, som du gerne vil dele med DKsyds seere og samtidig have mulighed for at vinde en præmie, så er muligheden her nu. I hver af vores to ugentlige udsendelser udvælger vi et foto, som vi præsenterer som dagens seerfoto – og som derefter deltager i den månedlige konkurrence, hvor der er en præmie fra Kontor Syd på højkant. Samtidig deler vi de bedste fotos med vore seere på Kanal Syd og på vores web-TV – samt vore følgere på både Facebook og Instagram. Herved får mange flere glæde af dit pletskud.

Du skal blot skyde et spændende foto i Sønderjylland eller Sydslesvig og sende det til foto@dksyd.dk med dit fulde navn, adresse, email og telefonnummer – samt kort beskrivelse af fotomotivet samt oplysning om lokaliteten. Det kan være landskabs- og naturfotos, spændende arkitektur og bygninger, begivenheder i grænselandet, monumenter osv. Dronefotos er også velkommen.

Ved hver månedsafslutning udvælger vi månedens vinder, der bliver offentliggjort i vore medier ved en kort filmoptagelse med fotografen, der forklarer om sit foto og baggrunden herfor. Konkurrencen starter 3. marts 2020.

Indsend dit foto

Betingelser

Når du indsender dit foto til DKsyd, overdrager du samtidig ejendomsretten hertil. Samtidig accepterer du, at DKsyd nu og i fremtiden kan anvende fotoet på alle måder og i ethvert eksisterende eller fremtidigt medie, som er kontrolleret af DKsyd. Du accepterer, at du ikke har krav på betaling ved DKsyds anvendelse af dit foto – ligesom du står inde for, at du selv er fotografen og dermed ikke krænker andres rettigheder. Fotografen vil med navn og hjemsted blive krediteret for fotoet. Dit foto vil ikke blive videregivet til tredieperson, men kan indgå i programmer mv., som afsættes mod betaling eller på anden måde overdrages til tredieperson.

Ansatte og andre personer med tilknytning til DKsyd kan ikke deltage i konkurrencen.