Fremtiden kalder på ledelsesmæssig, miljømæssig og økonomisk bæredygtig fødevareproduktion – vi ser på:
- Potentialet i den danske fødevaresektor
- Profil for fremtidens forbruger
- Megatrends på det globale marked
- Uddannelse af fremtidens landmand – grønt værdisæt
- Hvordan udviklingen understøttes af avanceret teknologi – AI
- Danske fødevarer i verdensklasse
- Finansiering af fremtidens fødevaresektor
Gennem en konference og tv-serie vil DKsyd i 2024 informere om mulighederne og udfordringerne ved morgendagens fødevareproduktion. Konferencen bliver gennemført i september 2024 og tv-serien produceres og sendes inden årets udgang. Få mere information om Fremtidens Bæredygtige Fødevareproduktion gennem tv-serien.
Gennemførelse af tv-serien sker i samarbejde med bl.a. Spiras, IDA (Dansk Ingeniørforening) m.fl.
Fremtidens Bæredygtige Fødevareproduktion – programserie
Mark & Stald
– Forsyningskæden
Bæredygtighed
– Ledelsesmæssig, Miljømæssig og Økonomisk
Morgendagens
Innovative Løsninger
Fødevarer i verdensklasse
– Kvalitet, Kvantitet og Konkurrencedygtige
Fremtidens Bæredygtige Fødevareproduktion – konference
Bæredygtig Fremtid: Hvad spiser vi i morgen?
Blandt de centrale udfordringer for vores planet er spørgsmålet om, hvordan vi kan producere mad på en bæredygtig måde. Hvad er nøglen til fremtidens fødevareproduktion, der både kan mætte voksende befolkninger og skåne miljøet?
Deltag i Fremtidens Bæredygtige Fødevarekonference, hvor vi udforsker innovative tilgange, grøn teknologi og strategier for at forme en bæredygtig madkultur.
Gennem en konference og tv-serie vil DKsyd gennem 2023 informere om mulighederne og udfordringerne ved morgensdagens fødevareproduktion. Konferencen gennemføres i september 2024 og tv-serien med 6 afsnit produceres og sendes inden årets udgang 2024. Få mere information om Fremtidens Bæredygtige Fødevareproduktion nedenfor.