Project Description

44-årige Jonas Lygaard bliver adm. direktør i SønderjyskE Fodbold. Han tiltræder i jobbet den 16. juli. 

Jonas Lygaard vil fremadrettet være en central aktør i arbejdet med at definere og gennemføre den strategiske vision for dynamisk vækst og langsigtet udvikling af SønderjyskE Fodbold, lyder det i en dugfrisk presseinformation fra SønderjyskE.

Den kommende fodboldchef har et imponerende CV, og har indtil for nylig arbejdet for den japanske virksomhed KONAMI Digital Entertainment som Senior Director med hovedansvaret for salg, marketing og kommercielle aftaler med europæiske fodboldklubber. Han har tidligere beklædt betydelige stillinger i Electronic Arts med fokus på analyse og forretningsudvikling, samt i den finansielle sektor for Experian og SAS Institute. Jonas Lygaard kommer med en bred international erfaring i bagagen efter mere end 10 år med ansættelser i henholdsvis Canada og England. Han har en Master i Business Administration og Management Science fra Copenhagen Business School.

Nyansættelsen kommer i forlængelse af rekrutteringen af to andre nøglepositioner inden for de seneste uger: Cheftræner Michael Boris og Joe Manns, der er Head of Player Development and Recruitment. Jonas Lygaard, Michael Boris og Joe Manns vil arbejde tæt sammen med resten af teamet i SønderjyskE Fodbold for at eksekvere klubbens ambitiøse planer.