Grænselandets tv-kanal DKsyd styrker bestyrelsen med nye kræfter. Med omgående virkning indtræder 51-årige Dennis Svane Christensen i den position, der efter årets ordinære generalforsamling er blevet ledig efter Sune Moldt, som er udtrådt efter tur.

Dennis Svane Christensen varetager i dagligdagen jobbet som Business Development Manager og leder af Odense Robotics sønderjyske afdeling i Sønderborg. Tidligere har han gennem en lang årrække været tilknyttet SAAB Danmark med bl.a. globalt marketingansvar for virksomhedens kritiske informationssystemer og kommunikationsløsninger til både civil og forsvarsmæssig anvendelse.

Digitalt medie

”DKsyd er stærkt på vej i transformationen frem til et digitalt medie – og vi har behov for at få styrket kendskabet til vores tv-kanal gennem bl.a. digitale processer.

 Derfor er det godt at få en person ombord, der har opdateret indsigt i professionel digital marketing. Og så er Dennis sønderjyde, hvilket gør ham ekstra kvalificeret til et virke i bestyrelsen for et medie, hvis fornemste opgave er at bringe den væsentlige fortælling fra Grænselandet”, siger bestyrelsesformand Knud A. Sveistrup.

Udover Dennis Svane Christensen og Knud A. Sveistrup sidder i bestyrelsen endvidere Jørgen E. Pedersen, Augustenborg samt Poul-Erik Thomsen, Tinglev og Ruth Candussi, Aabenraa.