Den vidtberømte årlige Herrefrokost, hvor der normalt deltager 2.000 herrer, blev i 2020 aflyst grundet koronapandemien. Med de gradvise lempelser på antal personer i grupper og med hensyn til afstandskravene blev der mandag den 13. juli 2020 arrangeret virtuelle herrefrokoster i telte og private haver i Sønderborg-området samt i Brasserie 1761. Iflg. JydskeVestkysten også med en enkelt afstikker til Dyrehavsbakken i København.

På udvalgte lokationer blev foretaget optagelser, som vi viser i denne udsendelse. Omkring 1.000 velklædte herrer med hvid skjorte og det kendte ringriderslips var troppet op for ikke at gå glip af årets begivenhed. Der er talere, kanonsalutter, hyldest og musikalske indslag som til den traditionelle frokost med øl og snaps.

Endvidere blev sendt en nødforsyningsbil til udvalgte lokale frokoster med øl og gin fra lokale producenter. En dejlig dag, hvor man fornemmer den hyggelige stemning. Man håber naturligvis, at den originale Herrefrokost vender tilbage med fuld musik næste år.