Dagens presseinfo fra SønderjyskE Fodbold:

Familierne Davidsen, der ejer Davidsens Tømmerhandel samt Morten Kristoffer Larsen og Markus Kristoffer Hansen, der ejer en række virksomheder i Sydjylland, har overtaget  ejerskabet af SønderjyskE Fodbold fra amerikanske Robert Platek. Dermed er SønderjyskE Fodbold efter 2 års amerikansk ejerskab tilbage på lokale hænder.

Gennem de forløbne 2 år er de sportslige resultater for sønderjysk fodbolds flagskib som bekendt ikke noget at skrive hjem om. Tværtimod – den fortælling hører bedst hjemme i glemmebogen.

Til gengæld bekræfter forløbet i al tydelighed, at ejerskab og ledelse af en virksomhed ikke alene er et spørgsmål om investering og afkast. Der skal mere til. Ganske vist skabes produktionsresultaterne i en fodboldvirksomhed af trænere og spillere på træningsbanen og i arenaen. Men rammerne og retningen for virksomheden formes og udstikkes af ejerkredsen og i bestyrelseslokalet – med respekt for eksisterende DNA, kultur og værdier. Og den øvelse har tydeligvis ikke haft høj prioritet gennem de seneste 2 år.

Lad os håbe, at de nye lokale ejere kommer i mål med genskabelse af SønderjyskE Fodbold som et attraktivt sportsikon med forankring i Sønderjylland. Med integritet, nærvær, passion, synlighed og gode værdier – så bliver der reel mulighed for branding af landsdelen og dens herligheder.

Tillykke til SønderjyskE Fodbold – tillykke til Sønderjylland.

Foto: Svend-Erik Boysen, DKsyd

Knud A. Sveistrup, bestyrelsesformand & ansvarshavende, DKsyd TV