Denne sommer har DKsyd mistet en højt værdsat frivillig reporter – Bent Aage Hansen er gået bort i en alder af kun 64 år. Bent Aage har været med på DKsyds rejse til at blive en sønderjysk TV-kanal siden 2015. Hans store interesse for redaktionelt stof kredsede om sporten – herunder håndbold og sejlsport – om lokalpolitik samt ikke mindst musikkens verden.

Bent Aage har produceret mange reportager fra SønderjyskE Herrehåndbolds kampe i sportsarenaen Skansen. Det samme fra hans sejlads i farvandet omkring Als og Flensborg Fjord. Endvidere havde Bent Aage et stort hjerte for det lokale musikunivers. Så meget, at han tog initiativ til programserien ”Musik i Blodet”, hvor han som tilrettelægger og vært havde lokale musikere i studiet til en god snak om deres liv og virke.

Vi har mistet en god kammerat og flittig kollega, der med højt humør har bidraget til DKsyds fremdrift og tilført organisationen gode menneskelige værdier. Med denne mindekavalkade fra Bent Aages produktioner i programserien ”Musik i Blodet” afspejles hans smittende begejstring og virke for at formidle de lokale musikeres formåen.

Vore tanker går til familien. På vegne af Team DKsyd: Æret være Bent Aage Hansens minde – du vil fortsat være blandt os.

Knud A. Sveistrup, ansvarshavende og formand for DKsyds bestyrelse